tornejos socials

Es tracta de tornejos socials consolidats en els quals els socis i sòcies participen en tornejos que es distribueixen al llarg de l'any. 

  • D'octubre a febrer: Lliga de pàdel.  Torneig de pàdel obert tant per a socis / es com no socis / es. Existeixen 5 categories. 

  • De novembre a febrer: Torneig Memorial Juan Postigo.  Torneig de tennis en el qual es disputen partits individuals i de dobles des del mes de novembre al mes de febrer. Es tracta de quadres eliminatoris amb possibilitat de quadre de consolació per a jugadors que perden el primer partit. Les categories més habituals són: Individual masculí, Individual femení, dobles masculí, dobles femení, Dobles mixt, Individual masculí +60, Dobles masculí +60.

  • Novembre-desembre. Torneig benèfic de tennis i pàdel:  L'any 2018 hem realitzat el primer torneig benèfic a favor de les famílies més desfavorides de Dénia. Consistia en un torneig de dobles amb parelles a sorteig durant el matí d'un diumenge i finalitzat amb un dinar. També hem recollit menjar, joguines i donatius durant tota la setmana.

  • D'abril a juny: Torneig Memorial Juan Periáñez.  Torneig de tennis i pàdel en el qual es disputen partits individuals i de dobles des del mes de novembre al mes de febrer. Es tracta de quadres eliminatoris amb possibilitat de quadre de consolació per a jugadors que perden el primer partit. Les categories més habituals són: Individual masculí, Individual femení, dobles masculí, dobles femení, Dobles mixt, Individual masculí +60, Dobles masculí +60.

  • De febrer a juny: Lliga Ximo Smash. Torneig individual mixt amb 6 categories.
  • Torneig nocturn de tennis i pàdel.  Es juguen dos divertits tornejos nocturns, l'últim dissabte de juny i l'últim dissabte d'agost. Es realitzen les parelles per sorteig, es formen grups i després d'una fase de lligueta, es classifiquen una o dues parelles de cada grup per jugar semifinals i final. Es disputa des de les 19:00, es sopar al club i, s'acaba després de sopar.
caValencià