presentació

El nostre club és un club social en què al voltant de 700 famílies gaudeixen de les seves instal·lacions: 11 pistes de tennis de terra batuda, 2 pistes de tennis quick, 2 pistes de gespa artificial, 5 pistes de pàdel, pista poliesportiva (futbol sala, tennis, frontó), piscina, gimnàs, saló social, restaurant, ...

Cada dia, desenes d'adults gaudeixen dels seus partits individuals i dobles, o perfeccionant el seu nivell en les classes d'adults, i fins i tot, persones d'edat avançada omplen les nostres pistes amb partits de dobles als matins.

Tenim una nombrosa escola de tennis (minitennis, tennis base i escola de competició) i una escola de pàdel, tant de nens i nenes com d'adults en diferents franges horàries, que s'adeqüen a les necessitats dels socis i no-socis que les demanin.

Cada any, a la tardor-hivern, es disputa el torneig social memorial Joan Postigo i la lliga de pàdel, ia la primavera-estiu, el memorial Joan Periáñez i el torneig pares i fills; a l'estiu, els tornejos nocturns de dobles, lligues i tornejos de pàdel. El Ximo Smash és una altra de les nostres lligues socials de tennis més arrelades que compta amb 5 categories i el torneig "Amics dels dobles" és una lliga de dobles de tennis amb dues categories i que creix cada any en nombre de participants.  

foto de Club de Tenis Denia.El Torneig internacional ITF Futures Orysol "Ciutat de Dénia" és una de les nostres apostes per apropar a les futures promeses del tennis professional, als nostres socis i sòcies, així com al públic en general, des de fa més de 40 anys.

Però no tot és esport al nostre club, al setembre, per exemple, en el dia de les paelles, els socis i sòcies gaudeixen d'un dia de convivència en què es cuinen a l'aire lliure les paelles i mengem sota l'ombra dels pins gaudint de la bona companyia.

caValencià