presentació

El nostre club és un club social en què al voltant de 700 famílies gaudeixen de les seves instal·lacions: 11 pistes de tennis de terra batuda, 2 pistes de tennis quick, 2 pistes de gespa artificial, 5 pistes de pàdel, pista poliesportiva (futbol sala, tennis , frontó), piscina, gimnàs, saló social, restaurant, ...

Cada dia, desenes d'adults gaudeixen dels seus partits individuals i dobles, o perfeccionant el seu nivell en les classes d'adults, i fins i tot, persones d'edat avançada omplen les nostres pistes amb partits de dobles als matins.  

Tenim una nombrosa escola de tennis (minitennis, tennis base i escola de competició) i una escola de pàdel, tant de nens i nenes com d'adults en diferents franges horàries, que s'adeqüen a les necessitats dels socis i no-socis que les demanin.  

Cada any, a la tardor-hivern, es disputa el torneig social memorial Joan Postigo i la lliga de pàdel, ia la primavera-estiu, el memorial Joan Periáñez i el torneig pares i fills; a l'estiu, els tornejos nocturns de dobles, lligues i tornejos de pàdel. El Ximo Smash és una altra de les nostres lligues socials de tennis més arrelades que compta amb 5 categories i el torneig "Amics dels dobles" és una lliga de dobles de tennis amb dues categories i que creix cada any en nombre de participants.

Però no tot és esport al nostre club, al setembre, per exemple, en el dia de les paelles, els socis i sòcies gaudeixen d'un dia de convivència en què es cuinen a l'aire lliure les paelles i mengem sota l'ombra dels pins gaudint de la bona companyia.

caValencià
es_ESEspañol en_GBEnglish (UK) caValencià